Lasikuulapuhallus

Palveluihimme kuuluu myös pienosien kuten esimerkiksi moottoripyörän osien, auton pienosien lasikuulapuhallus. Puhallus tehdään erittäin huolellisesti hienorakeista kuulaa käyttäen, minkä jälkeen pinta on sellaisenaan valmis maalattavaksi tai esim. sinkattavaksi.

Lasikuupaluhallus on mahtava ja nopea tapa valmistella hankalakin pinta maalauskuntoon. Lasikuula on erehtymätön ja se menee oikein käytettynä jokaiseen pienimpäänkin koloon putsaten tuotteen kaikista mahdollisista epäpuhtauksista sekä vanhoista maalijäämistä. Lasikuulapuhalluksella saadaan uskomattoman siistiä tulosta nopeassakin ajassa.

Mikäli sinulla on jokin hankala puhdistettava sekä maalia kaipaava kohde niin älä epäröi ottaa yhteyttä. Mikäli luulet, että lasikuulapuhallus on juuri se, jota tuotteesi kaipaa niin kysy lisää. Ammattilaisemme kertovat taatusti mikä on paras työtapa juuri siihen sinun kohteeseen. Teemme myös tilauksesta isompia puhdistuksia lasikuulia käyttäen ja pystymme tarvittaessa kuljettamaan puhaltimet sekä muut tarvikkeet paikan päälle. Oli puhdistusta kaipaava kohde kaupungissa, maalla tai vaikka merellä niin me tulemme kyllä paikalle.

Pinnan ominaisuuksia:

– Mattamainen siisti pinta, jolla voidaan korvata maalaus soveltuvilla materiaaleilla, esim. tasoissa, luukuissa yms.
– Pintaprofiili loiva ja aaltoinen.
– Pinnankarheus puhallettavasta materiaalista ja sen ominaisuuksista riippuvainen.
– Pinnan kovuus kasvaa kylmämuokkautumisen seurauksena.
– Ei poista materiaalia kappaleen pinnasta.

Lasikuulapuhallus soveltuu moneen käyttöön esim. entisöintiin ja lähes kaikille materiaaleille, erityisesti seuraaviin materiaaleihin:

– Ruostumaton teräs
– Alumiini
– Messinki ja kupari
– Teräs (puhdistus)
– Magnesiumperustaiset kevytmetallit
– Edellä mainittujen metallien valuseokset
– Kumi ja lasi

HUOM! Vanteiden puhaltaminen hennolla lasikuulalla ei ole järkevää. Lasikuulanraekoko on .015mm ja puhallusta ei voi suorittaa korkealla paineella koska rae hajoaa kappaleen pintaan pölyksi. Vanteiden puhallukseen suosittelemme hiekkapuhallusta tai maalinpoistoainetta.

Muista kuitenkin, että lasikuulapuhallus sopii myös moneen muuhun kohteeseen. Parhaan tiedon sekä infon saat olemalla yhteydessä ja kysymällä. Kerromme aina mikäli työhön olisi joku edullisempi sekä parempi keino se tehdä. Eli mikäli tilaat lasikuulapuhalluksen ja ammattilaisemme näkee, että hiekkapuhallus olisi fiksumpi vaihtoehto niin taatusti sen sinulle kerromme. Toki mikäli asiakas ehdottomasti haluaa kohteeseen lasikuulapuhalluksen niin sen teemme. Kerromme kuitenkin aina mahdolliset riskitekijät sekä vaihtoehtoiset työskentelytavat.